arrow_upward

#jaffajoulu

Tee hyvää jakamalla
Jaffan joulutervehdys

Tuttu sesonkituote saatavilla:

Nyt sitä saa, nyt sitä saa – Jaffa Jouluomenaa nimittäin

Jaffa Jouluomena on monen vesi kielellä odottama klassinen joulujuoma. Jouluiset mausteet, kuten inkivääri ja vanilja antavat sen omenaiselle maulle talvisen säväyksen. Hartaasti odotettu joululimu saapuu kauppoihin joulufanien iloksi jo syyskuun lopulla. Kokeile Jaffa Jouluomenaa myös kuumennettuna glögilasista nautittuna!

Lähetä terveiset Jaffan joulukuoron kanssa!

Ilahduta läheisiäsi poikkeusajan keskellä jakamalla somessa Jaffa-joulutervehdys. Oman tervehdyksen voit tehdä helposti ja hauskasti Jaffalle luodun interaktiivisen some-filtterin avulla. Filtterin avulla voit ottaa kuvan tai videon Jaffan rakastettujen hedelmähahmojen muodostaman joulukuoron kanssa. Jouluisen filtterin löydät Jaffa Jouluomenan etiketin QR-koodin kautta. QR-koodin voi skannata älypuhelimen kameralla tai erillisellä applikaatiolla. Filtteri löytyy myös Jaffan Facebookista ja Instagramista.

Viime jouluna lahjoitimme Hope ry:lle 20 000 euroa.

Varat käytetään vähävaraisten lasten musiikkiharrastusten tukemiseen. Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

Inspiroidu

Leivo herkullinen joulukuusi joulun kahvipöytään

Croissant-taikinasta leivottu omenahillotäytteinen joulukuusi kruunaa joulunajan kahvipöydän. Sirottele leivonnaisen päälle tomusokeria ja nauti yhdessä kuumennetun Jaffa Jouluomenan kanssa.