arrow_upward

#jaffajoulu

Tee hyvää jakamalla
Jaffan joulutervehdys

Kartuta hyväntekeväisyyspottia jakamalla kuva tai video

Joulu on lapsille ilon ja juhlan aikaa. Tänäkin vuonna Jaffa haluaa tuoda iloa vähävaraisten lapsiperheiden jouluun. Tuemme lasten musiikkiharrastuksia Hope ry:n kautta – osallistu sinäkin hyväntekeväisyyspotin kartuttamiseen!

Kasvata Hope ry:lle lahjoitettavaa pottia ja ilahduta samalla läheisiäsi jakamalla somessa Jaffa-joulutervehdys. Oman tervehdyksen voit tehdä helposti ja hauskasti Jaffalle luodun interaktiivisen some-filtterin avulla. Filtterin avulla voit ottaa kuvan tai videon Jaffan rakastettujen hedelmähahmojen muodostaman joulukuoron kanssa. Jouluisen filtterin löydät Jaffan Facebookista ja Instagramista ja se toimii älypuhelimella.

Tulos: jouluna 2019 lahjoitimme Hope ry:lle 20 000 euroa.

Varat käytetään vähävaraisten lasten musiikkiharrastusten tukemiseen. Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

Jaffa on mukana Tuomaan markkinoilla

Olemme mukana Tuomaan markkinoilla Helsingin Senaatintorilla 6.–22. joulukuuta. Jaffan joulumökissä voit hörpätä kupillisen kuumaa Jaffa Jouluomenaa ja kuvata oman joulutervehdyksesin somessa jaettavaksi (tonttumme auttavat tässä tarvittaessa mielellään). Tervehdysten jakaminen kartuttaa Hope ry:lle lahjoitettavaa hyväntekeväisyyspottia.

Lämpimästi tervetuloa!

Tuttu sesonkituote saatavilla:

Nyt sitä saa, nyt sitä saa – Jaffa Jouluomenaa nimittäin

Jaffa Jouluomena on monen vesi kielellä odottama klassinen joulujuoma. Jouluiset mausteet, kuten inkivääri ja vanilja antavat sen omenaiselle maulle talvisen säväyksen. Hartaasti odotettu joululimu saapuu kauppoihin joulufanien iloksi jo syyskuun lopulla. Kokeile Jaffa Jouluomenaa myös kuumennettuna glögilasista nautittuna!

Inspiroidu

Leivo herkullinen joulukuusi joulun kahvipöytään

Croissant-taikinasta leivottu omenahillotäytteinen joulukuusi kruunaa joulunajan kahvipöydän. Sirottele leivonnaisen päälle tomusokeria ja nauti yhdessä kuumennetun Jaffa Jouluomenan kanssa.