arrow_upward

Ehkä paras Jaffa ikinä. Uusi Jaffa Lemonade.

Hartwall Jaffa Lemonadessa yhdistyvät raikas sitruuna ja mehukas yuzu. Jaffa Lemonade on täyteläinen, mutta samalla kirpeän intensiivinen hedelmävirvoitusjuoma, joka raikastaa niin kuuman kesäpäivän kuin arkisen herkkuhetkenkin. Jaffa Lemonade sai kuluttajatestissä historiallisen korkeat pisteet ja on siten ehkä paras Jaffa ikinä! 

Tuotetiedot

addremove

Kuvaus:
Sitruunan- ja yuzunmakuinen virvoitusjuoma

Ainekset:
Vesi, omena‐ ja sitruunatäysmehu tiivisteestä, happamuudensäätöaineet (E330, E331), hiilidioksidi, makeutusaineet (aspartaami, E950, E952), stabilointiaineet (E414, E444, E445), säilöntäaine (E202), sitruunamelissauute, luontaiset aromit, kookos‐ ja rypsiöljy, hapettumisenestoaine (E300), värjäävä elintarvike (keltainen kartamiini)

Tuotepakkaukset:
0,5 l kierrätysmuovipullo
0,33 l kierrätysmuovipullo
1,5 l kierrätysmuovipullo
24-pack 0,33 kierrätysmuovipullo
0,33 l tölkki
6-pack 0,33 l tölkki

Ravintosisältö per 100 ml:

Energia kJ / kcal:
12 / 3

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
0,3

josta sokereita g:
0,3

Proteiini g:
0

Suola g:
0,05

Testaa, mikä on sinun suosikki-Jaffasi!

Jaffa Lemonade äänestettiin suomalaisten suosikiksi, mutta mikä on sinun suosikki-Jaffasi? Alla helpot ohjeet, joiden avulla voit järjestää oman Jaffa-tastingin! 

Suositustuotteet: Jaffa Lemonade Sokeriton, Jaffa Karibia Sokeriton, Jaffa Appelsiini Sokeriton ja Jaffa Ananas Sokeriton

1

Valmistelut

Kaada jokaiselle osallistujalle maistettavat juomat mieluiten läpinäkyviin laseihin. Maistettavia tuotteita ei ole tarkoitus paljastaa ennen kuin tastingin lopussa, joten kaada juomat piilossa osallistujilta. Aseta mukit kaikille osallistujille samaan järjestykseen. Tastingin osallistujille voi varata myös muistiinpanovälineet, joilla omia havaintoja voi kirjata ylös maistelun aikana. Jokaiselle maistajalle kannattaa varata myös vesilasi makupaletin puhdistamista varten.

2

Tuoksujen arviointi

Tasting on hyvä aloittaa tuoksuttamalla kaikkia tuotteita ennen kuin maistat mitään! Tuoksuja voi arvioida esimerkiksi tuoksun voimakkuuden sekä tuoksun synnyttämien mielikuvien mukaan.

3

Maiston aika!

Kun kaikkien maistettavien juomien tuoksut on arvioitu, on aika siirtyä maistelemaan. Tuotteet on hyvä maistaa rauhassa yksi kerrallaan ja kirjata omat havaintonsa ylös. Mausta voi arvioida esim. ensimakua ja jälkimakua, maun voimakkuutta, muuttuuko maku maistamisen aikana, hiilihappotasapainoa, maun kirpeyttä ja makeutta, sekä millaisia mielikuvia maku herättää.

4

Mikä oli paras?

Tastingin lopussa voi jakaa mielipiteitä ja mielikuvia maistetuista juomista. Löysivätkö eri osallistujat erilaisia makuja juomista? Lopuksi kukin voi päättää, mikä Jaffa on omasta mielestä kaikista paras Jaffa!

Äänestä omaa suosikkiasi ja voita levyllinen sokeritonta Jaffaa!

Mikä Jaffa Sokeriton on suosikkisi?

Äänestä suosikkiasi ja jätä yhteystietosi, niin voit voittaa levyllisen sokeritonta Jaffaa!

Tutustu kampanjan sääntöihin ja tietosuojaselosteeseen.

Mikä Jaffa Sokeriton on suosikkisi?

Sähköpostiosoite

Jotta voimme kysyä lisätietoja mahdollisen palkinnon toimittamista varten.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.