arrow_upward

Näin luot Jaffa-joulutervehdyksen

Ilahduta läheisiäsi ja tue hyväntekeväisyyskeräystä jakamalla veikeä Jaffa-joulutervehdys. Alta löydät ohjeet kuva- tai videotervehdyksen luomiseen Facebookissa ja Instagramissa.

Ohje: Facebook

 1. Avaa älypuhelimellasi Facebook-sovellus ja kirjaudu sisään. (Kuvan/videon voi nauhoittaa ainoastaan älypuhelimella, ei tietokoneella tai tabletilla.)
 2. Avaa filtteri painamalla linkkiä https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/442403026396466/. Löydät linkin myös Jaffan Facebook-sivulta, sivun ylimmästä kiinnitetystä postauksesta.
 3. Jaffan joulukuoro -filtterin avulla voit luoda hauskan joulutervehdyksen joko kuva- tai videomuodossa.
  • Jos haluat ottaa kuvan, paina kameran suljinpainiketta (pyöreä nappula) kerran.
  • Jos haluat nauhoittaa videon, pidä kameran suljinpainiketta (pyöreä nappula) pohjassa koko videon nauhoituksen ajan.
  • Jos puhut tai laulat videolla, filtteri muuntaa äänesi Jaffa-appelsiinin korkeaksi tai greipin matalaksi ääneksi. Voit vaihtaa äänen korkeasta matalaksi tai toisinpäin napauttamalla näyttöä kerran.
 4. Jaa joulutervehdys Facebookissa oikean alareunan ”Seuraava” -painikkeen kautta. Käytä julkaisun yhteydessä hashtagia #jaffajoulu.

Voit myös tallentaa kuvan itsellesi painamalla alareunan ”Tallenna”-painiketta, minkä jälkeen voit lähettää kuvan eteenpäin missä tahansa kanavassa. Huomaathan kuitenkin, että kerryttääksesi Hope ry:n hyväntekeväisyyspottia kuva/video tulee jakaa joko Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #jaffajoulu.

 

Ohje: Instagram

 1. Avaa älypuhelimellasi Instagram-sovellus ja kirjaudu sisään.
 2. Mene Jaffan Instagram-profiiliin (@hartwalljaffa) ja paina ”Seuraa”, jos et vielä seuraa Jaffaa.
 3. Kun olet liittynyt Jaffan Instagram-seuraajaksi, Jaffan joulufiltteri löytyy filtterivalikoimastasi, kun menet luomaan uutta kuvaa, videota tai Instagram-tarinaa. Siirry siis kameratilaan, valitse selfie-kuvaustila, laita päälle filtteri oikean alareunan painikkeesta ja etsi Jaffa-filtteri muiden filttereiden joukosta valikosta. Voit myös siirtyä filtteriin suoraan painamalla linkkiä https://www.instagram.com/a/r/?effect_id=771733616633195
 4. Voit luoda filtterin avulla oman joulutervehdyksen joko kuva- tai videomuodossa.
  • Jos haluat ottaa kuvan, paina kameran suljinpainiketta (pyöreä nappula) kerran.
  • Jos haluat nauhoittaa videon, pidä kameran suljinpainiketta (pyöreä nappula) pohjassa koko videon nauhoituksen ajan.
  • Jos puhut tai laulat videolla, filtteri muuntaa äänesi Jaffa-appelsiinin korkeaksi tai greipin matalaksi ääneksi. Voit vaihtaa äänen korkeasta matalaksi tai toisinpäin napauttamalla näyttöä kerran.
 5. Jaa joulutervehdys Instagramissa ja käytä sen yhteydessä hashtagia #jaffajoulu.

Voit myös tallentaa kuvan itsellesi painamalla yläreunan ”Tallenna”-painiketta, minkä jälkeen voit lähettää kuvan eteenpäin missä tahansa some-kanavassa. Huomaathan kuitenkin, että Hope ry:n hyväntekeväisyyspottia sinun tulee jakaa kuva joko Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #jaffajoulu.

 

Kampanjan säännöt

1. Kampanjan järjestäjä

Kampanjan järjestää Hartwall Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”).

Osallistujan tulee vapauttaa Facebook kaikesta vastuusta. Kampanja ei liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin, eivätkä Facebook tai Instagram hallinnoi, sponsoroi tai suosittele sitä.

2. Kampanjaan osallistuminen

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 13 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on Facebook- tai Instagram-tili. Kampanjaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun kerran Facebookissa ja kerran Instagramissa.

3. Kampanja-aika

Kampanja on voimassa 21.10. – 31.12.2019. Kampanja-ajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista osallistumisesteistä tai virheistä osallistumisessa.

4. Kampanjamekaniikka ja lahjoitus hyväntekeväisyyteen

Käyttäjä voi osallistua Jaffan joulukampanjaan jakamalla Facebookissa tai Instagramissa Jaffa-joulufiltterillä otetun kuvan tai videon. Jakamisen yhteydessä tulee käyttää hashtagia #jaffajoulu.

Jaettujen kuvien ja videoiden yhteissumma kasvattaa Jaffan Hope ry:lle tekemää lahjoitusta.

 • 2 500 osallistumista -> lahjoitamme Hope ry:lle 5000 euroa
 • 5 000 osallistumista -> lahjoitamme Hope ry:lle 12 500 euroa
 • 10 000 osallistumista -> lahjoitamme Hope ry:lle 25 000 euroa.

Potti lahjoitetaan Hope ry:lle viimeistään tammikuun 2020 aikana. Hope ry käyttää rahan vähävaraisten lapsiperheiden musiikkiharrastusten tukemiseen.

6. Oikeudet

Järjestäjälle ei synny oikeuksia käyttää kampanjan yhteydessä syntyviä käyttäjien tuottamia materiaaleja, kuten Jaffa-joulufiltterillä luotuja kuvia tai videoita, ilman käyttäjältä erikseen pyydettävää lupaa. Kuviin ja videoihin liittyvät immateriaalioikeudet säilyvät ne luoneella henkilöllä. Järjestäjä ei ole vastuussa luotujen materiaalien sisällöstä tai siitä, ovatko ne hyvän tavan mukaisia.

7. Järjestäjän vahingonkorvausvastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kampanjaan.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden näiden sääntöjen muuttamiseen.