Hartwall Jaffan tuotevalikoima

Hartwall Jaffa Appelsiini

Vireä kuusikymppinen, Hartwall Jaffa Appelsiini, on ollut aina aidosti aikaansa edellä. Sen syntyessä vuonna 1949 ei vastaavaa sameaa ja hiilihappoista juomaa ollut Suomessa nähty. Appelsiinit ja sokerikin olivat harvinaista herkkua.

Nyt aidosti hedelmäinen Hartwall Jaffa on entistä luonnollisempi, sillä siinä käytetään vain luonnollisia aromeja. Tämä koko kansan raikas suosikkijuoma maistuu missä, koska ja kenelle tahansa.

Hartwall Jaffa Appelsiinin faneilta kuultua: sympaattinen, laadukas, luonnollinen, hyvä kaveri, joka ei sanoisi kenestäkään pahaa. Jaffa koetaan raikkaimmaksi ja virkistävimmäksi appelsiinivirvoitusjuomaksi sokkomakutesteissä. Siinä on sopivin makeus ja se on selvästi tutuimman makuinen. Jaffa Appelsiinissa koetaan myös olevan eniten tuoreen appelsiinin makua.

Ainekset

Vesi, sokeri, appelsiinijuomatiiviste(vesi, appelsiinitäysmehua tiivisteestä 2%, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, kaliumsitraatti), luontaiset aromit, stabilointiaineet (pektiini, propyleeniglykolialginaatti, johanneksenleipäpuujauhe), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), värit (betakaroteeni, apokarotenaali)), hiilidioksidi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti).

Ravintosisältö

  100 ml 250 ml GDA* 250 ml
Energiaa 150 kJ (35 kcal) 375 kJ (90 kcal) < 4 %
Proteiinia 0 g 0 g 0 %
Hiilihydraatteja 9 g 23 g < 18 %
Josta sokereita 9 g 23 g 25 %
Rasvaa 0 g 0 g 0 %
Josta tyydyttyneitä 0 g 0 g 0 %
Ravintokuitua 0 g 0 g 0 %
Natriumia < 0,01 g 0,01 g < 1 %

*GDA: viitteellinen päivänsaanti aikuiselle (2000 kcal/pvä)