Appelsiini Sokeriton

Hartwall Jaffa Appelsiini Light syntyi 1980-luvulla, light-juomien uuden aallon eturintamassa Suomessa. Aitona edelläkävijänä se lunasti heti paikkansa.

Raikkaan virkistävä Hartwall Jaffa Appelsiini Sokeriton on makeutettu aspartaamilla, joka takaa sen vähäkalorisuuden – vain 2 kcal / 100ml. Omimmillaan se viihtyy janon sammuttajana, mutta sopii erinomaisesti myös herkutteluhetkiin.

Hartwall Jaffa Appelsiini Sokerittoman faneilta kuultua: ”Aito maku, kupliva, sopivan hedelmäinen, täyteläinen Kivan virkistävä, ei kitkerää jälkimakua. Hyvän raikas, tuttu.”


Ainekset

Vesi, appelsiinijuomatiiviste (vesi, appelsiinitäysmehua tiivisteestä 2%, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti, kaliumsitraatti), luontaiset aromit, stabilointiaineet (pektiini, propyleeniglykolialginaatti, johanneksenleipäpuujauhe), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), värit (betakaroteeni, apokarotenaali)), hiilidioksidi, makeutusaine (aspartaami), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

100 ml
250 ml
GDA* 250 ml
Energiaa
7 kJ (2 kcal)
18 kJ (5 kcal)
< 1 %
Proteiinia
0 g
0 g
0 %
Hiilihydraatteja
1 g
1 g
< 1 %
Josta sokereita
1 g
2 g
2 %
Rasvaa
0 g
0 g
2 %
Josta tyydyttyneitä
0 g
0 g
0 %
Ravintokuitua
0 g
0 g
0 %
Natriumia
< 0,01 g
0,02 g
< 1 %
*GDA: viitteellinen päivänsaanti aikuiselle (2000 kcal/pvä)